×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 665

Здравейте , използвайте Вход или Регистрация
Нямате добавени услуги

Услуги

Включването в онлайн магазина е безплатно, като доставчикът на услугата сам определя продажната й цена. Към момента всеки един новорегистриран доставчик е освободен от договорни отношения и комисионна. Администраторите на платформата си запазват правото след предварително обявяване на видно място в сайта (в началната страница и в НОВИНИ) да въведат изискване за сключване на договорни отношения и изплащане на комисионна от доставчика на услуги, използващ платформата. При отказ от страна на доставчика да сключи договорни отношения, предлаганите от него услуги ще бъдат премахнати от платформата. Платформата играе ролята на посредник между клиента и изпълнителят на услугата, и съответно носи отговорност пред клиента за качеството на извършената услуга.

Търсенето на определена услуга в сайта ще се извършва по два основни начина, работа с филтри от клиентския интерфейс на бизнес платформата до достигане на конкретен резултат (избор на услуга) или ползване на модула за онлайн помощ, чрез който клиентът да бъде насочен.

Всеки доставчик ще разполага с рейтингова скала, като след заплащане на услугата, клиентът ще може да вписва своя коментар и оценка. За най-високо оценените доставчици, сайтът предлага функционалност с помощта, на която даден доставчик ще може да се придвижи напред в резултата от попадения, които търсачката на сайта връща на клиента. В началната страница на онлайн магазина присъства раздел “най-продавани услуги”, който постоянно ще се актуализира в зависимост от статута и рейтинга на изпълнителя на услугата. 

Нашият онлайн магазин е предназначен за бизнес потребители. Основната му цел е да предложи цялата гама от бизнес услуги, необходими за функционирането на бизнеса Ви. И тези услуги са на ясна цена с ясни характеристики и ясни правила за закупуване. За целта сайтът предлага услуги в 16 основни категории, като всяка от тях има поне по 5 подраздела:

1.Счетоводни услуги и одит  7. Осигуряване и  застраховане 13. Обучение
2. Право  8. Оценяване 14. Транспорт и логистика
3. Реклама и PR  9. Трудови борси 15. Възможности за франчайзинг
4.Охрана и сигурност 10. Архитектура и дизайн 16. Други
5.Проекти и стандарти 11. Посредници за имоти  
6.Информационни технологии 12. Преводи  

Обединението на множество бизнес услуги в една платформа прави ultraoffice.bg единствен по рода си.

За да се присъедините към нас, Вие трябва да попълните ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ. След като попълните и изпратите заявката, човек от екипа ни ще разгледа Вашето предложение и ще се свържем с Вас до 5 работни дни.

UltraOffice бюлетин

Абонирайте се за UltraOffice бюлетина и получавайте всички предложения на email'а си. Не предоставяме email'ите на трети лица/фирми и не разпращаме spam.

Log in or create an account