×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 665

Здравейте , използвайте Вход или Регистрация
Нямате добавени услуги

Условия за обслужване на транзакции с банкови карти

Този документ е част от Условията за ползване на ultraoffice.bg

 

За "Ултра Офис Клъстер" ООД

Електронната платформа ultraoffice.bg е собственост на "Ултра Офис Клъстер" ООД, ЕИК BG202206684, със седалище и адрес на управление: Пловдив, ул. Братаница 12, тел.: 032/ 26 66 60, e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Предлагани услуги 

В ultraoffice.bg се предлага широк асортимент от услуги или стоки от различни фирми, които се представени под формата на дневни оферти. В страницата на всяка оферта е обявено подробно описание, съдържание, срок на изпълнение, цена, както и фирмата-доставчик.

Ценова политика

Всички обявени цени в ultraoffice.bg са в български левове. Цените са крайни, с включено ДДС - 20%.

Лични данни

"Ултра Офис Клъстер" ООД гарантира защитата на личните данни на клиентите чрез Условията за ползване на ultraoffice.bg. Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg,  гарантираща сигурността им. ultraoffice.bg не съхранява номера на банкови карти.

Плащане
 

Плащане чрез ePay

В процеса на поръчване, на трета стъпка “Начин на плащане“ от количката избирате: “ePay.bg”. При завършване на поръчката трябва да натиснете бутона “Поръчайте“ като системата ще Ви препрати автоматично към страницата на ePay.bg с попълнени наши данни и стойността, която трябва да преведете. Поръчката ще бъде финализирана и изпълнена след получаване на превода.

Плащане по банков път

При избиране на този метод, можете да извършите банков превод от всяка една банка към сметката на ultraoffice.bg с юридическо лице – фирма Ултра Офис Клъстер ООД. При извършване на поръчката ще получите писмо с информация за направената от Вас покупка. Поръчката ще бъде финализирана и изпълнена след получаване на превода. Банковият превод трябва да е равен на сумата от стойността на поръчаните продукти(услуги). При необходимост от възстановяване на частични или цялостни суми на Потребителя от страна на Ултра Офис те се извършват по банков път и съответно по сметката, използвана от Потребителя или по друг начин уговорен допълнително между двете страни.

За плащания по банков път:

Получател: Ултра Офис Клъстер ООД

Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

Банков код: RZBBBGSF

IBAN: BG33RZBB91551003643152

Основание за плащане: Моля въведете номера на вашата поръчка.

 
Работа с клиенти

При определени ситуации, в които клиентът е заплатил цената на дадена оферта, но в последствие офертата не се e осъществила или е доказана основателна рекламация, "Ултра Офис Клъстер" ООД възстановява на клиента заплатената сума.

Други особености

Всички други условия и особености са посочени в Условията за ползване на ultraoffice.bg и в условията към конкретната оферта, предмет на покупко-продажбата.

 

UltraOffice бюлетин

Абонирайте се за UltraOffice бюлетина и получавайте всички предложения на email'а си. Не предоставяме email'ите на трети лица/фирми и не разпращаме spam.

Log in or create an account