×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 665

Здравейте , използвайте Вход или Регистрация
Нямате добавени услуги

Обща информация за потребители

Нашият онлайн магазинът е предназначен за бизнес потребители. Основната му цел е да предложи цялата гама от бизнес услуги, необходими за функционирането на бизнеса ви. И тези услуги са на ясна цена с ясни характеристики. И ясни правила за закупуване. Обединението на множество административни продукти(услуги) в една платформа прави ultraoffice.bg единствен по рода си.

Регистрация

За да получите правото да пазарувате от Ultraoffice.bg, се нуждаете от регистрация. Електронната регистрационна форма се намира в десния горен ъгъл на платформата или ТУК. След като попълните точно и коректно Вашите данни, Вие ще получите и-мейл за потвърждение на регистрацията, съдържащ връзка/линк за активация. Кликнете върху нея. Акаунтът Ви вече е активиран и можете да закупите желаните от Вас услуги.

Ако не получите и-мейл за потвърждение на регистрацията Ви, моля проверете спам папката в пощата си или се обърнете към администраторите на сайта през ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Защо да купите от нас?

1. Ние предоставяме на клиентите рейтингова система за сравнение. Фирмените сайтове предоставят на клиентите непълна и субективна информация.

2. Ние предоставяме на клиентите достатъчно продуктова информация.

3. Клиентите лесно изграждат своя бюджет, те знаят предварително крайната цена.

4. При нас един клиент избира измежду голямо разнообразие от оферти и нашите клиенти получават съответните подробности за съпоставяне. Нашата услуга не е пристрастна в резултат на зависимостта от реклама.

5. Предлагаме възможност за ползване на различни видове услуги от едно място. 

6. Има избор на различни възможности за заплащане. Клиентът получава определена отстъпка при закупуване на няколко продукта или продукти над определена цена.

7. Сайтът предоставя гаранция за най-ниска цена на продуктите от определения доставчик.

8. Сайтът предоставя гаранция за връщане на сумата при рекламация. 


Сайтът предоставя гаранция за връщане на сумата при рекламация.

Рекламация на услуга може да предявите до 14 дни от откриване на несъответствието на услугата. Всички рекламации и забележки от доставчиците на Ултра Офис, може да изпратите на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . След като изпратите Вашето оплакване, човек от екипа ни ще се свърже с Вас възможно най-скоро.  

UltraOffice бюлетин

Абонирайте се за UltraOffice бюлетина и получавайте всички предложения на email'а си. Не предоставяме email'ите на трети лица/фирми и не разпращаме spam.

Log in or create an account