×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 665

Здравейте , използвайте Вход или Регистрация
Нямате добавени услуги

Ultra Office

                                         

Ултра Офис Клъстер ООД е създател на онлайн магазин ultraoffice.bg. Сайтът представлява онлайн платформа за покупко-продажба на бизнес услуги, които са необходими за функционирането на едно юридическо лице. Предлаганите услуги/продукти са в сферата на счетоводни услуги, рекламни и правни услуги и друг тип крайно измерими дейности. Целта на онлайн платформата за услуги е да предостави на клиента улеснен достъп до избора на конкретен тип бизнес услуга с възможност за "заявяване за изпълнение" на избраната услуга за конкретен ден и часови диапазон. Обединението на множество административни продукти (услуги) в една платформа, прави сайта единствен по рода си в България. 

Онлайн платформата позволява на предприятия да получат на едно "гише" голям брой бизнес услуги. Тя изгражда процеса на съгласуване между клиенти и доставчици на бизнес услуги. Сайтът е по същество магазин за предлагане на бизнес услуги на бизнес потребители (business to business). Услугите са иновативни оформени като продукти и притежаващи характеристиките на продукт- наименование, цена, срок на изпълнение, основни параметри. 

 
УЧАСТНИЦИ:

 

1. „Ултра Офис” ЕООД

2. „Хазарос Четинян” ЕООД

3. „Европа Проджект Консулт” ЕООД

4. „Ем Джи Ем” ЕООД

5. „Добреви” ЕООД

6. „Ес Енд Ес Контакт”

7. „Уебрич Дизайн” ЕООД

8. „ПОЗИТИВНО СЧЕТОВОДСТВО” ЕООД

9. „Скай МБ” ЕООД

UltraOffice бюлетин

Абонирайте се за UltraOffice бюлетина и получавайте всички предложения на email'а си. Не предоставяме email'ите на трети лица/фирми и не разпращаме spam.

Log in or create an account