×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 665

Здравейте , използвайте Вход или Регистрация
Нямате добавени услуги

UltraOffice доставчици

Тук можете да намерите необходимата информация за това как можете да станете доставчик на услуги в UltraOffice.bg

 За доставчици 

Доставчиците в ultraoffice.bg имат възможност да предлагат своите продукти/услуги до по-широк спектър от клиенти, независимо от тяхното географско разположение в страната. Сайтът е отговорен за популяризирането и рекламирането на тяхната дейност, като гарантира за качеството на предлаганите продукти и услуги чрез референции. Ние работим усърдно, за да изградим и поддържаме Ultraoffice.bg с екип от доказани професионалисти. Ако Вашето предприятие предлага услуги на бизнес предприятия, ние ще помогнем да достигнете до повече потенциални клиенти. Вашият продукт ще бъде продаван, оценяван и коментиран от неанонимни потребители. Едно от основните ни задължения е Вашият продукт да е видим за възможно повече потребители, като бъде на челни позиции в Google при търсене на предлаганата от Вас услуга. 

За да се присъедините към нас, Вие трябва да попълните ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ. След като попълните и изпратите заявката, човек от екипа ни ще разгледа Вашето предложение и ще се свържем с Вас до 5 работни дни. 

При регистрация всеки доставчик ще разполага с рейтингова скала, като след заплащане на услугата, клиентът ще може да вписва своя коментар и оценка. За най-високо оценените доставчици, сайтът предлага функционалност с помощта, на която даден доставчик ще може да се придвижи напред в резултатите от попадения, които търсачката на сайта връща на клиента. В началната страница на онлайн магазина присъства раздел "най-продавани услуги", който постоянно ще се актуализира в зависимост от статута и рейтинга на изпълнителя на услугата. 

При сключване на договорни отношения с " Ултра Офис Клъстер", всеки един доставчик ще получава парола и име за достъп до онлайн интерфейса на бизнес платформата в отдел "доставчици". Посредством онлайн интерфейса всеки един доставчик ще има достъп до справочна информация за: 

- Заявени услуги за период. 

- Извършените от него услуги за период към съответен клиент. 

- Сума на извършените услуги за период към съответен клиент. 

- Статус на извършените от него услуги за период. 

- Възможна сума за фактуриране към "Ултра Офис Клъстер" въз основа на извършени услуги за период към клиенти.

- Достъп до форум модул за отговор по коментари на извършени от доставчика услуги. 

 

 

 

 

UltraOffice бюлетин

Абонирайте се за UltraOffice бюлетина и получавайте всички предложения на email'а си. Не предоставяме email'ите на трети лица/фирми и не разпращаме spam.

Log in or create an account